James De Musical is terug met een emotionele Tom Waes als eerste gast

James De Musical is terug met een emotionele Tom Waes als eerste gast

Vanaf donderdag op Play4 en GoPlay

James Cooke zet vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​

We keren terug naar de Kempen in 1981, toen Tom Waes en zijn broer Sam er een dagtaak van maakten om de camping op stelten te zetten. We zien hoe Tom besliste om het ouderlijk huis te verlaten en hoe hij aan de slag ging als buitenwipper van Café d'Anvers.

Tom Waes De Musical zit vol met verrassingen. Niet alleen voor de kijker, maar zeker ook voor Tom zelf. ​ Zo overvalt James hem met nooit getoonde beelden van 'Tomtesterom':

"Heb jij die testopname nog?" vraagt Tom aan vriend Tim Van Aelst: "Natuurlijk heb ik die!" En wij krijgen ze in primeur te zien tijdens de eerste aflevering van James De Musical. 

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Het populaire programma van presentator James Cooke ontving de voorbije twee jaar al heel wat bekende gasten die stuk voor stuk werden getrakteerd op een unieke musical over hun leven, waaronder grote namen als Luc Appermont, Philippe Geubels, Bart Peeters, Gert Verhulst, de Pfaffs, Natalia, en vele anderen. ​ En dat ging niet ongemerkt voorbij: de kijker sloot James De Musical meteen in het hart, en als kers op de taart werd het programma vorig jaar bekroond met een prestigieuze Gouden Roos van Montreux. Eerder sleepte James De Musical in Cannes ook al de prijs voor Best Factual Entertainment Show in de wacht, en begin dit jaar viel presentator James Cooke in de prijzen bij ‘Kastaars!’ als mediapersoonlijkheid van het jaar 2022.

Vanaf 11 januari elke donderdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde