James Cooke strikt niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen voor James De Musical Live on Stage.

James Cooke strikt niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen voor James De Musical Live on Stage.

En kondigt tweede show aan op zaterdag 20 april 2024 in de Lotto Arena

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage eerder dit jaar komen er op vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024 gloednieuwe live shows met niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen.

Tijdens de eerste editie toverde Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers de Lotto Arena om tot het Broadway van Vlaanderen voor niet minder dan 15.000 fans. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid en Gert, Niels en Karen zelf zullen meespelen in hun eigen hartverwarmende musical onder begeleiding van James Cooke.

Ongeziene podiumacts, livemuziek, indrukwekkende zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen waaronder een geweldige special guest. Wie dat is wordt later nog bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

“Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena. De eerste editie was een ongezien succes en overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een kinderdroom die werkelijkheid werd. Ik ben zo dankbaar om Gert, Karen en Niels nu zelf te kunnen laten schitteren in hun musical en dat we zo opnieuw een verrassende show kunnen realiseren. Samen zullen we ongetwijfeld voor veel onvergetelijke momenten zorgen!” aldus James Cooke.
Preview: Deze kleppers schitteren mee met James in James De Musical Live on Stage | GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

James Cooke komt niet alleen terug met James De Musical - Live On Stage, hij stoomt ook een derde seizoen van James De Musical klaar. Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen worden binnenkort getrakteerd op hun eigen musical.

Tickets voor James De Musical – Live On Stage vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024: goplay.be/tickets

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde