James Cooke komende jaren exclusief bij VIER en VIJF

James Cooke komende jaren exclusief bij VIER en VIJF

Vlaanderen maakte dit najaar uitgebreid kennis met James Cooke in Nieuwe Buren, het drukbekeken VIJF-programma waarin James aan de zijde van goede vriendin Karen Damen vriend en vijand verraste. De jongeman met het hart op de tong en het hart op de juiste plaats liet tv-kijkend Vlaanderen niet onberoerd en is de ideale match met de uitdagende plannen van VIER en VIJF de komende jaren. Samen met Karen Damen, Jani Kazaltzis, Gert Verhulst en de schermgezichten van Woestijnvis zal voortaan ook James Cooke de komende tv-seizoenen meewerken aan nieuwe en bestaande programma’s en tv-formats die VIER en VIJF nog dichter bij de Vlaamse kijkers zullen brengen.

 James Cooke: “ Dankzij Nieuwe Buren beleefde ik als ‘James’ mijn allereerste échte tv-ervaring voor de schermen, voordien kroop ik altijd in de huid van een personage of werkte ik achter de schermen. Op een jonge zender als VIJF mezelf volledig blootgeven was een sprong in het diepe, maar eentje die me uitstekend is bevallen. En vooral: een rollercoaster-avontuur waarin ik heel erg de steun van de zender voelde. Dat fijne gevoel hoop ik de komende jaren met ontzettend veel enthousiasme te kunnen vasthouden. Met vertrouwde vrienden als Gert en Karen als nieuwe collega’s voelen VIER en VIJF ook heel erg aan als thuiskomen. Ik hoef denk ik niet te zeggen dat ik er “zot veel zin” in heb.”

 

 VIER en VIJF zijn dit najaar nooit zo populair geweest bij de Vlaamse kijkers. VIJF zet haar meest bekeken najaar ooit neer, met dank aan Jani, Karen én James. Tegenover de andere grote zenders gooit VIER hoge ogen met de meestbesproken en meestbekeken fictiereeks van het najaar ‘Callboys’, de nog steeds populaire tv-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en de strafste human interest in Vlaanderen in topprogramma’s als ‘Niveau 4’, ‘De Rechtbank’ en ‘Kroost’. VIER en VIJF bouwen in het voorjaar van 2017 verder aan vaste kijkersafspraken en aan gloednieuwe programma’s met de schermgezichten van Woestijnvis, Jani, Karen, Gert en voortaan dus ook James Cooke. Nieuwe Buren wordt momenteel erg succesvol herhaald op VIER, elke donderdagavond met James Cooke en Karen Damen in de hoofdrol meteen na De Slimste Mens ter Wereld.

 

 

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde