Skip to Content
James Cooke doet Het Rad morgen op volle toeren draaien

James Cooke doet Het Rad morgen op volle toeren draaien

Het Rad draait deze week helemaal door met wonderlijke letterzetters als Stefaan Degand en Johan Museeuw

Voor James terug aan boord van de Evanna stapt voor een nieuw seizoen van Gert Late Night, mag hij een nieuwe week van Het Rad openen als letterzetter. Hij gaat helemaal op in zijn rol van letterzetter én onthult een bijzonder geheim: wat doet hij elke dag tot 3 maal toe?

Dinsdag draait wielerlegende Johan Museeuw de bordjes. De Leeuw van Vlaanderen heeft goede benen, en die komen hem als letterzetter goed van pas. In één van de puzzels horen we welke internationale ster een fan is van Johan. Op woensdag drukt Stefaan Degand zijn stempel op Het Rad. Het Rad is, net als het leven, onvoorspelbaar, maar Stefaan zorgt hierbij voor de overtreffende trap.  Boksen? Een wachtstoel meebrengen? Alles kan voor Stefaan. We komen van hem te weten hoe hij in zijn jonge jaren kon ontsnappen aan een overval met een mes.

Story image

De laatste letterzetter van de week is de sympathieke Brugse chocolatier Dominique Persoone. Tijdens één van de puzzels komen we te weten welke ervaring hij ooit opdeed in de categorie ‘naakt op het werk’.

Leutige letterzetters, én fantastische prijzen in deze nieuwe Radweek, maar gaat dat zo gegeerde zwembad in de laatste week van Het Rad eindelijk de deur uit? Of gaan de kandidaten vooral met Mispoezen naar huis? Je ziet het van maandag tot donderdag om 21u35 bij VIER.

Story image

Kan Maya morgen haar vader - 30 jaar na zijn deelname aan Het Rad - overtreffen?

Story image

Viktor, Maya en Etienne hopen morgen fantastische prijzen te winnen. Viktor  is 20 jaar, komt uit Sint-Truiden en studeert vastgoed. Hij geraakte ooit een tand kwijt tijdens een skireis - nu ja na een apres-ski, maar is zeker niet op zijn mondje gevallen.  In de aflevering van morgen steekt hij alvast een tandje bij.

Maya is 22 jaar en woont in Molenbeek-Wersbeek. Ze werkt als accountant. Ze is momenteel op zoek naar een eigen huis en hoopt met het Rad ‘al wat uitzet te winnen’. Haar vader deed 30 jaar geleden mee aan Het Rad van Fortuin en Maya wil het beter doen dan hem. 

Etienne komt uit Edegem en is met zijn 66 jaar de ouderdomsdeken van deze aflevering. Hij is met pensioen, maar is elke dag met iets leuks bezig. Hij geeft voetbaltraining aan de jeugd van de Joodse gemeenschap, speelt samen met zoon Djembe en doet aan straatanimatie. 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde