Is Maëlle nog vrijgezel?

Is Maëlle nog vrijgezel?

Op zoek naar de liefde in Matchmakers.

Maëlle is vrijgezel en vroedvrouw van 29 jaar uit Berchem. Als Maëlle op date gaat, maakt ze op voorhand een scenario in haar hoofd waaraan de avond moet voldoen. Dat geeft stress en bleek dus tot op heden ook geen goeie strategie. Maëlle heeft heel veel goeie vriendinnen die alleen maar het beste voor haar willen. Zij smeden een complot met Jani.

Maëlle houdt van mannen strak in het pak. Een bevriende ontwerper vraagt Maëlle voor een fotoshoot van trouwjurken. Daar ontmoet ze Michaël, die voor de gelegenheid … een strak pak draagt. Hij maakt niet alleen veel indruk; Maëlle maakt van de situatie gebruik om hem vol op de lippen te kussen. De vriendinnen, die live achter de schermen meekijken, gaan helemaal uit hun dak.

Geen uitdaging te groot voor Maëlle. Haar vriendin Charlotte verrast haar met een duo bungeesprong. Charlotte verlegt haar grenzen en liegt staalhard tegen haar beste vriendin Maëlle: ze kan niet springen, want ze is zwanger! Date Joni neemt haar plaats in en gaat samen met Maëlle van de grond. Hopelijk doet de adrenaline haar werk…

Dat Maëlle graag hippe adresjes bezoek bleek het perfecte excuus om haar mee te lokken naar een cocktailworkshop. Daar ontmoet ze Jens. De alcohol blijkt al snel resultaat te leveren, met heel wat ‘dirty talk’ tot gevolg…Wie van de drie dates Maëlle meeneemt op reis, dat zie je in Matchmakers!

Maandag 30 april om 20u35 op VIER.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde