Is het gras nog steeds groen bij Harry & Olga in The Sky is the Limit All Stars?

Is het gras nog steeds groen bij Harry & Olga in The Sky is the Limit All Stars?

Vanaf morgen 20 oktober om 20u35 op Play4 en GoPlay

In deze unieke 'All Star'-editie van The Sky is the Limit kunnen we terug rekenen op enkele vertrouwde gezichten van de afgelopen seizoenen. Willy Naessens en Marie-Jeanne maken hun opwachting, we zien Michel Van den Brande en zijn Sofie, kunsthandelaars Harry en Olga, containerkoning Yves Maes met Julie en Marie Anne De Nil.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen komen we meteen te weten of de liefde van Marie-Anne De Nil voor ‘de saucisse’ nog altijd even groot is en leren we dat het gras nog steeds groen is bij Harry en Olga. Ook stellingbouwer Michel Van den Brande en zijn Sofie maken opnieuw hun opwachting ​ met hun indrukwekkend wagenpark.

Dat Harry een obsessie heeft met gras dat weet ondertussen bijna heel Vlaanderen, maar in de All Stars editie van The Sky is the Limit vertelt hij waarom.

"Mijn papa zei voor de eerste keer dat ik iets goed deed."
Harry vertelt verhaal achter grasobsessie: "Papa vond voor het eerst iets goed"
Dat Harry een obsessie heeft met gras, dat weten we al langer. Maar in de All Stars editie van The Sky is the Limit vertelt hij waarom. "Mijn papa zei voor de eerste keer dat ik iets goed deed."
www.goplay.be

The Sky is the Limit All Stars: vanaf 20 oktober om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde