Ingrijpend: een QR-code laten tatoeëren op je bil, hoe ver gaan de kandidaten in Klopjacht?

Ingrijpend: een QR-code laten tatoeëren op je bil, hoe ver gaan de kandidaten in Klopjacht?

Elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay

14 voortvluchtigen sloegen op de vlucht en proberen nu zo ver mogelijk uit de handen van de speurders te blijven. De eerste aflevering zorgde meteen voor spanning en het einde van Polle zijn avontuur.

Katrien en Yves hebben een originele manier gevonden om contact te kunnen houden met hun netwerk, zonder sporen achter te laten voor de speurders. Katrien liet een QR-code op haar bil tatoeëren die linkt naar een geheime chatgroep. Zo blijven ze in contact met hun netwerk.

'Via de QR-code houden we contact met iedereen, zelfs met ons gezin.'
| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Klopjacht gaat nog een versnelling hoger. Kevin & Jonna spelen een heel gevaarlijk kat en muis spel en jagen zo de speurders de kast op. De frustraties in het hoofdkwartier bereiken een hoogtepunt. 

Klopjacht, elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde