Skip to Content
Imke Courtois mee aan analistentafel tijdens Manchester United – Juventus

Imke Courtois mee aan analistentafel tijdens Manchester United – Juventus

Derde groepsfasewedstrijd UEFA Champions League om 20.30 live op VIER en VIER.be

Morgen, dinsdag 23 oktober, staan Manchester United en Juventus voor het eerst in meer dan 15 jaar nog eens tegenover elkaar in de groepsfase van de Champions League. Kunnen Rode Duivels Romelu Lukaku en Marouane Fellaini de nieuwbakken Bianconero Cristiano Ronaldo afstoppen? De wedstrijd is vanaf 20.30 volledig live te volgen op VIER en op VIER.be.

Momenteel staat Juventus aan de leiding in Groep H met 6 op 6. United zit de Italianen op de hielen met 4 punten. Bij hun laatste ontmoeting in het seizoen 2002/2003 was het Manchester United dat twee keer aan het langste eind trok. Marc Degryse en Bart Raes zakken af naar Engeland en volgen er de wedstrijd op de voet. Gilles De Coster zit samen met Geert De Vlieger en studiogast Imke Courtois aan de analistentafel. Daarnaast zijn er ook nog uitgebreide samenvattingen van de overige wedstrijden uit de groepsfase.

Door de Champions League-wedstrijd zal er morgen geen nieuwe aflevering van De Slimste Mens ter Wereld uitgezonden worden op VIER.

UEFA Champions League: Manchester United vs. Juventus - om 20.30 live op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde