Skip to Content
“Ik ben ooit aangevallen door hooligans omdat ik een Kappa-trainingsbroek droeg” - Jani

“Ik ben ooit aangevallen door hooligans omdat ik een Kappa-trainingsbroek droeg” - Jani

Jani transformeert Roberto Black in Frank Galan(ter) in een nieuwe aflevering van Zo Man Zo Vrouw

Deze week schiet Jani Robert aka ‘Roberto Black’ (48) en Chantal (53) uit Roeselaere te hulp. Robert is vrachtwagenchauffeur, maar in het weekend transformeert hij in zanger en rasechte entertainer ‘Roberto Black’. Zijn vrouw Chantal neemt de taak van manager op zich. Aan zangtalent en managing skills ontbreekt het hen niet, maar hun kledingstijl laat te wensen over. Volgens Chantal kunnen Roberts dagelijkse outfits echt niet door de beugel: “Overdag loopt hij meestel rond in t-shirts en joggingbroeken en ik vind dat echt afschuwelijk. Ik wil hem eleganter zien.” Maar ook Robert is niet altijd fan van Chantal haar kledingkeuze: “Ik vind de stijl van Chantal te jong. Ze moet meer tonen dat ze 53 jaar is.”

Eén ding is zeker, ook Jani loopt niet meteen warm voor hun kleren. “Ik heb altijd gezegd dat de jaren ‘90 de slechtste periode ever was en nu komt alles gewoon volledig terug... de merken en al. Ik ben ooit aangevallen door hooligans omdat ik een Kappa-trainingsbroek droeg. En terecht”, vertelt Jani.

Lukt het Jani om van Robert en Chantal een stijlvol showbizzkoppel te maken?

Zo Man Zo Vrouw – Aflevering 5 op dinsdag 22 janurai om 20.35 op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde