Huizenjagers schuimen de Belgische kust af op zoek naar het ideale pand

Huizenjagers schuimen de Belgische kust af op zoek naar het ideale pand

Onze huizenjagers snuiven volgende week de gezonde lucht van de Belgische kust op. Ilse is geboren en getogen in Oostende, maar ondertussen werkzaam in Koksijde. Ze is al 14 jaar actief in de vastgoedsector en nog altijd even verliefd op haar job en de Belgische kust. Het kantoor van makelaar Dries is gevestigd in Oostduinkerke. Ook hij is op en top fan van de kuststreek. Dries is down to earth en zijn klanten komen voor hem steeds op de eerste plaats. Marie-Charlotte heeft het vastgoed met de paplepel meegekregen en ging vier jaar geleden van start op het kantoor van haar grootvader in Oostende.

 

De kandidaat-kopers

Maandag 3 september

Ingrid woont alleen tegen het prachtige Bordeaux. Om meer tijd te kunnen spenderen met haar kinderen en kleinkinderen, is ze op zoek naar een woning aan de Belgische kust met voldoende uitstraling. Klinkt simpel, maar er zijn wel een paar zaken waar de huizenjagers rekening mee moeten houden... Fingers crossed of onze huizenjagers Ingrid kunnen overtuigen.

Dinsdag 4 september

Gert en Leigh zoeken een landelijk en karaktervol huis. Een authentiek pand waar ze een gastentafel voor 20 personen kunnen uitbaten én ook kunnen wonen. Gert is een kok met groene vingers en wil graag een tuintje om eigen groenten te kunnen kweken. De makelaars zullen alles uit de kast moeten halen om de kopers te bieden wat ze in gedachten hebben.

Woensdag 5 september

Erna en haar dochter Tina zijn op zoek naar een ideaal vakantieappartement met twee ruime slaapkamers. Ze weten goed wat ze willen, maar de makelaars laten zich niet doen en toveren enkele verschillende luxueuze appartementen tevoorschijn. Hopelijk botsen deze hyperkritische dames op hun droomappartement...

Donderdag 6 september

Cathy en Davy zijn op zoek naar een afgewerkte en energiezuinige woning waarin ze hun dochtertje kunnen zien opgroeien. Hobbykok Davy wil zich graag volledig kunnen uitleven in een ruime keuken. De makelaars laten zich voor de laatste keer helemaal gaan en nemen ons mee naar verschillende nieuwbouwprojecten.

Welke huizenjager valt er deze week in de prijzen? En heeft een van de kandidaat-kopers een bod uitgebracht?

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde