Hoog bezoek en stress op sterrenniveau in halve finale Celebrity MasterChef Vlaanderen: “Ik weet eigenlijk niet wat ik doe.”

Hoog bezoek en stress op sterrenniveau in halve finale Celebrity MasterChef Vlaanderen: “Ik weet eigenlijk niet wat ik doe.”

Beschikbaar vanaf maandag 8 april om 21u15 op GoPlay en Play4

Preview: De stress slaat toe bij Daan: "Ik heb altijd volledig de controle en vandaag niet" | GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Het strijdtoneel voor de halve finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen ligt in de sterrenzaak van jurylid Michaël Rewers: Bistrot du Nord. En een halve finale betekent ook automatisch dat de lat erg hoog ligt. Olga, Serine, Titus en Daan moeten tijdens een volwaardige middag- en avondshift het restaurant draaiende houden. Hun tafelgasten? Sterrenchefs, foodcritics en chocolatiers en allemaal verwachten ze een ervaring op sterrenniveau. “The pressure is on. We hebben hoge verwachtingen. De echte test is niet het bereiden van een mooi gerecht, maar wel of ze onder druk kunnen presteren”, klinkt het stellig. De stress in de keuken is voelbaar en zorgt bij Daan zelfs voor kortsluiting: “Ik weet eigenlijk niet wat ik doe, ik ben helemaal van m’n leg. Vreselijk!”

Naast de driekoppige jury beslissen ook o.a. topchefs Thijs Vervloet (Restaurant Colette), Wouter Keersmaekers (De Schone van Boskoop), Filippo La Vecchia (Osteria Romana) en de winnaar en runner-up van vorig seizoen Linde Merckpoel en Hakim Chatar over het lot van het viertal. Wie kookt zich een weg naar de finale?

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde