Skip to Content
Hondendates 2.0: Joris Hessels en Dominique Van Malder zoeken opnieuw baasjes voor asielhonden

Hondendates 2.0: Joris Hessels en Dominique Van Malder zoeken opnieuw baasjes voor asielhonden

Nieuw seizoen Viervoeters start op woensdag 12 januari om 20.35 op Play4

Een pluizige reisgezel, een hondenbaby of gewoon een dikke knuffelvriend. Heel wat mensen willen een hond, maar ook heel wat hondjes wachten in de overvolle asielen nog steeds vol ongeduld op een nieuw baasje. De insteek van hondenfluisteraars Joris Hessels en Dominique Van Malder blijft in het nieuwe seizoen van Viervoeters dan ook ongewijzigd: zoveel mogelijk asielhonden een liefdevol, warm nest bezorgen. En net als bij mensen past er op elk potje een dekseltje. Vier weken lang gaan ze op zoek naar een goede hondenmatch. Joris en Dominique luisteren naar de menselijke verhalen en waarom ze net nu een hond zoeken. ​ ​

Dit doen ze onder begeleiding van de vier experten: An Fransen (expert Dierenasiel Genk), Laura Bangels (hondengedragsdeskundige), Morgane van Ravestyn (expert Dierenasiel Veeweyde Turnhout) en Koen Van Daele (expert Dierenasiel Blauwe Kruis van de Kust).

Een hond om Europa mee te verkennen

Avonturiers Renaat en Annie genieten volop van hun pensioen. Ze trekken Europa rond met hun jeep en willen dit graag delen met pluizig reisgezelschap. Hun toekomstige hond mag alvast niet wagenziek worden. Zal het klikken met de Airedale terriër Pascha? En kunnen ze in het vervolg met z’n drie op reis?

Tineke en Frederik zijn klaar om een volgende stap in hun relatie te zetten en willen hun gezin graag uitbreiden met een viervoeter in huis. Al zullen ze wel nog moeten overeenkomen in hun opvoedingsstrategie.

Familie Verleyen nam vorig jaar afscheid van hun Jack Russel Toby. Het gemis was enorm maar nu vinden ze de tijd rijp voor een nieuwe hond in hun gezin.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde