Skip to Content
Hoe kleed je een professionele zeemeermin?

Hoe kleed je een professionele zeemeermin?

Jani staat morgen, dinsdag 29 januari, voor een stevige uitdaging in de zesde aflevering van Zo Man Zo Vrouw. Hij maakt kennis met Antwerpenaren Lieke en Matthias. Op het eerste zicht zijn ze een doorsnee Vlaams koppel, maar niets is minder waar. ‘Wat het petekind van de Britse prins Charles kan, kan ik ook’ moet Matthias gedacht hebben, want hij is samen met een echte, professionele zeemeermin. Als zeemeermin straalt ze, maar in haar kleerkast vindt Jani toch heel wat fishy dingen terug. Jani wordt helemaal terug gekatapulteerd naar de seventies. IT’er Matthias heeft dan weer een heel aparte en vooral onvolwassen smaak ...

Matthias wil Lieke graag eens iets anders zien aantrekken: “Lieke haar stijl is heel kleurig, met veel vrolijke rokjes, maar ik zou haar graag nog eens in een broek hijsen.” Maar ook Lieke wil haar IT’er een nieuwe look geven: “Hij heeft veel t-shirts met cartoons of een mopje op, maar ik wil hem volwassener zien.”

Lieke is niet alleen terug te vinden in open wateren, maar ze zit ook vaak achter haar naaimachine. Het grootste deel van haar kleding komt dan ook van haar eigen hand. Ook voor haar partner durft ze al eens naald en draad in te schakelen en is voor Jani toch wel een brug te ver ... Tovert Jani Ariël om in een stralende vrouw zonder schubben? En kan hij komaf maken met de cartoonkleren van Matthias?

Zo Man Zo Vrouw - Elke dinsdag om 20.35 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde