Skip to Content
'Hij heeft mij afgezet met mijn valiesje. Je moet niet meer bellen, ik kom je toch niet halen.'

'Hij heeft mij afgezet met mijn valiesje. Je moet niet meer bellen, ik kom je toch niet halen.'

The Sky is the Limit, morgen om 20u35 op VIER

Romy en haar mama hebben hun zaakjes op orde, maar dit was vroeger anders. Ze denken nog vaak terug aan de jobs die ze vroeger moesten doen om rond te komen.

'Dat eerste fabriekske waar je zo geweend hebt als je onder de bloem hing heel de tijd', aldus mama van Romy.

Romy heeft haar vader niet meer gezien sinds haar twaalf jaar en daar heeft ze het nog steeds heel moeilijk mee.

'Ik weet gewoon niet wat ik hem misdaan heb, hij heeft mij afgezet met mijn valiesje. Je moet niet meer bellen ik kom je toch niet halen.'

Seka & Christian zijn terug van hun reis naar LA en gaan terug aan de slag. Christian start zijn dag altijd om 6u, hij staat er namelijk op om elke ochtend zijn werknemers zelf binnen te laten, uit respect voor zijn werknemers.

Frederik had een ongelooflijke band met zijn oma en denkt nog elke dag aan haar, maar over zijn moeder horen we hem nooit iets vertellen.

'Er zijn vroeger dingen gebeurd waardoor ik de beslissing heb genomen, dat het beter is dat onze wegen scheiden', aldus Frederik.

The Sky is the Limit, elke woensdag om 20u35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde