Skip to Content
Het vriendschapspact heeft een nieuw doelwit: “We hopen dat Imke het spel verliest.”

Het vriendschapspact heeft een nieuw doelwit: “We hopen dat Imke het spel verliest.”

Op Himbuyan is de sfeer gespannen nu Fré definitief uit de expeditie is gewipt door Robbe en Imke. Het vriendschapspact van de voormalige Kamp Zuid-leden is verzwakt: hun kansen om de finale te halen slinken. Expeditie Robinson telt nu drie oud-leden van Kamp Zuid tegen drie oud-leden van Kamp Noord.

De ontbering en vermoeidheid putten de deelnemers verder uit. Nacht na nacht worden ze overspoeld door muggen die zich niet laten tegenhouden door klamboes. Bovendien liggen de expeditieleden met rammelende magen bovenop tweehonderd oneetbare bananen die traag moeten rijpen onder het zand. Nele graaft ze twee keer per dag vol ongeduld op. De hoofdprijs van de immuniteitsproef is deze keer meer dan welkom: een levende kip. Een wandelende feestmaaltijd voor de robinsons.

Imke heeft wel een groter probleem dan de honger. Zij heeft al haar stemmen opgebruikt en weet dat zij de volgende is. Nele, Luc en Anton nemen zelfs geen moeite om te verbergen dat ze hun pijlen op haar richten. Ze heeft nog slechts twee uitwegen: rekenen op de stemmen van Robbe en Arnaude, haar kompanen van Kamp Noord of het immuniteitsspel winnen. Maar dat ziet ex-Kamp Zuid niet zitten. “Wij hopen dat Imke het spel verliest.”

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

tania berkovitch SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde