Skip to Content
Het gevecht van Jani met Coldplay, het grootste verlies ooit & het vuile trekje van Kim Van Oncen

Het gevecht van Jani met Coldplay, het grootste verlies ooit & het vuile trekje van Kim Van Oncen

Nieuwe week Het Rad van maandag 16 t.e.m. donderdag 19 augustus

Maandag 16 augustus

In deze aflevering van Het Rad kom je te weten waarom Letterzetter Jani Kazaltzis ooit gevochten heeft voor Peter Van de Veire. Een bijzonder verhaal waar ook de bandleden van Coldplay bij betrokken zijn. Dominique Persoone zit in de surprise box en maakt Jani jaloers met een unieke prijs. Kandidaten zijn Antonio uit Houthalen, Eveline uit Kasterlee en Niels uit Wevelgem. En Niels heeft wel bijzonder veel pech tijdens het spel ...

Dinsdag 17 augustus

Jacky Lafon is de Letterzetter van deze aflevering waarin vooral de kandidaten de aandacht trekken. Laura uit Merksplas zorgt voor de hoogste score ooit in de jackpotpuzzel, maar meteen ook voor het grootste verlies ooit en Nils uit Laken, ook gekend als productie Nils bij Qmusic, ging een weddenschap aan met zijn collega Vincent Fierens. En ook Sven uit Ronse waagt zijn kans. ​

Woensdag 18 augustus

Dertigers-actrice Kim Van Oncen komt letters zetten en onthult ook een vuil trekje van zichzelf en ook hoe James Cooke daar bij betrokken is. Kandidaten zijn Jene uit Wevelgem, Roger uit Halle en Senne uit Lier.

Donderdag 19 augustus

Peter Van de Veire ontvangt stand-up comedian Amelie Albrecht als Letterzetter en die doet wel een zeer openhartige onthulling over een cadeau dat ze ooit ontving. Wim Soutaer staat in de surprise box en brengt een aangepaste versie van zijn hit 'Allemaal'. Kandidaten zijn Ken uit Antwerpen, Channy uit Houthalen - ex-deelneemster van - en Jesse uit Turnhout.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde