Het gaat mis in Alex Agnew’s Fear Factor: "Ik ben gewoon gebeten"

Het gaat mis in Alex Agnew’s Fear Factor: "Ik ben gewoon gebeten"

De tweede aflevering van Alex Agnew's Fear Factor, morgen op Play4

In de tweede aflevering van Alex Agnew's Fear Factor zullen 4 duo’s moeten samenwerken om het hoofd -letterlijk- boven water te houden. Alex Agnew onderwerpt ze aan extreme challenges tot het water hen aan de lippen staat. Het duo dat als laatste overblijft, verzekert zich van een plek in de grote finale

De deelnemers moeten zichzelf van handboeien ontdoen door sleutels uit een appel te halen. De appels liggen in een bak met water én piranha’s. laat deze challenge dan ook net "Piranha Colada" zijn. Sarah: Ik heb precies een beet gehad, ik heb een dikke lip."

Kandidaten aflevering 2:

  • Patricia Willems (53) en Niels Willems (26)
  • Maude Thomas (22) en Kenneth Beyen (23)
  • Niko Verrecas (34) en Anthony Houwaart (35)
  • Elise Van Den Broeck (36) en Sarah Loos (34)

Alex Agnew's Fear Factor, elke dinsdag om 21u op Play4 en Goplay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde