Skip to Content
Het doek valt voor Peter 'Clowney' in Dancing With The Stars

Het doek valt voor Peter 'Clowney' in Dancing With The Stars

Na Sien Eggers vliegt nu ook Peter Van Asbroeck onverbiddelijk naar huis in Dancing With The Stars. De grapjas van de bende moet na drie afleveringen zijn koffers pakken. Met een griezelige broadway jazz - verkleed als killer clown - op de ‘Despacito’-versie van Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Mandy Gonzalez, Tony DeSare danste hij zijn laatste troef uit. En die werd door de jury beloond met slechts 18 punten. Peter en zijn energieke danspartner Laura lieten de voorbije weken ook het beste van zichzelf zien met een Weense wals en een jive.

Peter Van Asbroeck: “Ik voelde de bui hangen, maar ik heb heel erg genoten van dit bijzondere avontuur. De lat lag erg hoog! Ik wil zeker mijn toppartner Laura bedanken met een groot applaus. Het was soms alsof ik met een Porsche moest rijden en dat bleek te moeilijk voor mij (lacht).”

Peter is een entertainer pur sang, maar op de dansvloer voelde hij zich minder in zijn element. Ondanks de vele repetities, de mentale voorbereidingen en de grondige coaching van zijn coach Laura bleef het voor hem moeilijk om de echte danser in zich los te laten. De piloot had duidelijk moeite om zijn danspasjes te doen landen. De hoge moeilijkheidsgraad deden hem meermaals letterlijk naar adem happen.

Dit keer was de paso doble van Kat Kerkhofs een schot in de roos voor de jury. Wie valt er volgende week af?

Dancing With The Stars - Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde