Skip to Content
Herkennen de speurders Mario? “Ik lijk wel 10 jaar jonger zonder baard”

Herkennen de speurders Mario? “Ik lijk wel 10 jaar jonger zonder baard”

Worden de handboeien ook in aflevering 4 van Klopjacht bovengehaald?

Mario ontrolt zijn masterplan meer en meer, Zahna en Nisrine springen van de ene auto in de andere en Lothar dwaalt al dagenlang alleen rond in de bossen. De voortvluchtigen zitten verspreid over het hele land en maken het de speurders dus aardig lastig. Slagen ze erin om onder de radar te blijven, of worden de handboeien ook in aflevering 4 bovengehaald? ​ ​

Mario kon al verschillende dagen onder de radar blijven, en daar willen de speurders verandering in brengen. Ze proberen Mario’s netwerk zo goed mogelijk in kaart te brengen en controleren talloze motornummerplaten. En dat werpt zijn vruchten af. De speurders krijgen de bakker al snel in het vizier, maar Mario heeft wel nog een troef achter de hand waar de speurders nog niet van op de hoogte zijn. Hij scheerde eerder die dag zijn baard af en ziet er momenteel helemaal anders uit.

Mario: “Geen kat herkent mij nog.”

Ook Zahna en Nisrine zijn helemaal niet op hun gemak. Na een geldafhaling krijgen de speurders ook hen op het spoor en worden ze helemaal paranoia. Ze snellen van schuilplaats naar schuilplaats en mijden zoveel mogelijk de openbare weg. Maar door hulp in te schakelen van familie en vrienden krijgen de speurders toch meer informatie binnen. Blijven de speurders hen achternalopen, of zijn ze het duo toch eens een stapje voor?

Nisrine: “Ze zijn ons op het spoor volgens mij”

Aflevering 4 van Klopjacht, zondag vanaf 19.55 te zien op Goplay en Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde