Skip to Content
Hartjes voor de zorg van Jani

Hartjes voor de zorg van Jani

Jani: 'Ik vind het ongelooflijk hoe jullie dat doen.'

Jani Gaat... naar het zorgcentrum - morgen op VIER

In tijden van de coronacrisis merken we nog maar eens hoe belangrijk het is om een goede zorgsector te hebben. Daarom zet Jani nogmaals de zorg in de verf met deze bijzondere aflevering van Jani Gaat die eerder al voor veel ontroering en respect voor de zorgsector ​ zorgde.

Jani trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen, waar hij een weekje mag meedraaien als opvoeder en zich mag ontfermen over enkele bijzondere bewoners.

Voor Jani is het even wennen, maar de bewoners van zorgcentrum Het GielsBos ontvangen Jani en zijn cameraploeg alvast met open armen.

Kan Jani zijn enthousiaste en onbevangen zelf blijven?

Jani gaat, maandag om 20.35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde