Halve finale zorgt voor romantiek in de baktent: "Hoe lang zijn jullie al samen?"

Halve finale zorgt voor romantiek in de baktent: "Hoe lang zijn jullie al samen?"

Welke drie bakkers stoten door naar de finale van Junior Bake Off Vlaanderen?

Nog vier jonge bakkers maken kans op een plaatsje in de finale van Junior Bake Off Vlaanderen. Augustine, Emilie, Flore en Tuur zullen alles uit de kast moeten halen om de halve finale te overleven. Beginnen doen ze met het maken van vier brandende kaarstaartjes, en daar krijgen sommige bakkers het al meteen warm van. Als Jeroom aan Flore vraagt of er al koppeltjes gevormd zijn in de tent denkt ze spontaan aan Tuur en Emilie, al lijkt dat wel vooral vriendschappelijk te zijn. Maar meer heeft Jeroom niet nodig om er een gênant sfeertje van te maken in de baktent.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Als de technische proef erop zit, beginnen de bakkers aan hun allesbepalend spektakelstuk. De jury verwacht een taart die licht geeft in het donker en weergeeft waar de bakkers bang voor zijn. Augustine maakt een heus insectenspektakel, Emilie kiest voor lichtgevende korianderkwallen, Tuur bakt een enge clownstaart en Flore heeft ervoor gekozen om een veel te gevaarlijke rollercoaster te maken. Wie o wie moet net voor de finale de baktent verlaten en welke drie bakkers schoppen het tot in de finale?

Halve finale van Junior Bake Off, vanavond om 20u25 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde