Gunter Lamoot doet opvallende bekentenis over opgroeien in een hotel: "ik heb twee doden meegemaakt."

Gunter Lamoot doet opvallende bekentenis over opgroeien in een hotel: "ik heb twee doden meegemaakt."

Scheire en De Schepping, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay

Deze week bestaat het panel uit Philippe Geubels, Jade Mintjens, Katrin Lohmann en Gunter Lamoot. En bij de voorstelling van de panelleden, haalt Gunter wel een zeer opvallend verhaal naar boven. "Ik ben opgegroeid in een hotel in Oostende. In elk klein hotel gebeuren er wel eens 'Fawlty Towers'-achtige taferelen, zoals de klanten enorm haten, roepen als iemand te laat is, en af en toe valt er zelfs eens een dode, ook bij ons."

Gunter Lamoot doet opvallende bekentenis over opgroeien in hotel: "ik heb twee doden meegemaakt"
Stand-upcomedian en panellid Gunter Lamoot groeide op in een hotel, wat een bijzondere ervaring blijkt te zijn.
www.goplay.be

De panelleden duiken in een ballenbad vol verrassende weetjes. Ze zijn getuige van een dramatische helikopterredding, een polonaise van spitsmuizen en springende bonen. De professor van de week is de Nederlandse professor Peter De Smet. Hij ontdekte hoe de Maya's in hun tijd aan bingedrinken deden.

Scheire en de Schepping, elke donderdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde