Skip to Content
Grote tuinen voor paarden en konijnen en ruimtes waarin verzamelingen kunnen verdwijnen

Grote tuinen voor paarden en konijnen en ruimtes waarin verzamelingen kunnen verdwijnen

De laatste week van Huizenjagers in het Waasland van maandag 29 oktober t.e.m. donderdag 1 november

Voor de laatste keer dit seizoen doen drie makelaars een gooi naar de titel in Huizenjagers. In de herfstvakantie begeven ze zich naar het Waasland, de streek tussen Gent en Antwerpen. De kandidaat-kopers weten heel goed wat ze willen en hebben dan ook heel wat specifieke vereisten: van grote tuinen en huizen met hoge plafonds tot ruimtes om allerlei hobbyspullen en verzamelingen in op te bergen ...

De eerste Huizenjager die het erop waagt, is Kim. Kim is stagiair-makelaar bij Immosafe in Wichelen en kwam via haar schoonfamilie in het makelaarsleven terecht. Ze is competitief ingesteld, want enkel haar kinderen mogen winnen van haar. De tweede makelaar is er eentje met Duitse roots: Eberhard. Eberhard zit al tien jaar in het vak en heeft ondertussen al een jaar zijn eigen kantoor, Hüsch. Zijn sterkte is zijn spontane glimlach en ook hij wil koste wat het kost winnen. Wim maakt het trio compleet. Hij heeft bakken ervaring en wil zijn klanten vooral een goed gevoel geven om zo een vertrouwensband te scheppen. Eerlijk en oprecht zijn, is volgens hem de sleutel tot succes.

Aflevering 1 op maandag 29 oktober:

Marlo en Vicky zoeken een eigen stekje met een vlotte verbinding naar Antwerpen en Mechelen. Naast drie slaapkamers moet er ook een ruimte zijn waar Marlo zijn Star Wars-collectie kwijt kan. Maar ook Vicky heeft een aparte wens: zij wil haar twee paarden dicht bij zich houden en daarvoor heeft ze maar liefst 3000m2 grond nodig. Hun budget is 370.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 30 oktober:

Lydia en Jeroen wonen momenteel in een huurhuis en omdat ze volgend jaar gaan trouwen, zoeken ze een liefdesnestje van zichzelf. Het huis moet instapklaar zijn en de Huizenjagers moeten extra letten op hoge plafonds en deuren, aangezien ze allebei best groot zijn. Een grote afgesloten tuin voor de konijnen is ook een vereiste. En omdat Lydia en Jeroen samen fietsen, duiken én disneyspullen verzamelen, hebben ze ook daarvoor voldoende plek nodig. Het is een hele boterham en dat voor zo’n 270.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 31 oktober:

Vicky en David zoeken een huis voor zichzelf, hun twee kindjes en hun twee katten. De makelaars speuren de omgeving af voor het perfecte huis, waar het koppel 550.000 euro voor over heeft. De woning moet vooral rustig gelegen zijn en de Spaanse stijl is een no-go.

Aflevering 4 op donderdag 1 november:

Yoeri en Dominiek willen dichter bij het werk gaan wonen en daarom zoeken ze een nieuw huis in het groen. Een tuin van 2000m2 is een belangrijke vereiste, want Yoeri tuiniert graag. Het nieuwe huis moet ook zeker instapklaar zijn en binnen het budget van 500.000 euro passen. Wie gaat er met de Waaslandse trofee naar huis?

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde