Skip to Content
Grote Pet! Peter Van de Veire is De Slimste Mens ter Wereld.

Grote Pet! Peter Van de Veire is De Slimste Mens ter Wereld.

Tien weken en achtendertig bijeenkomsten lang hebben wij een openbaar onderzoek gehouden onder leiding van de immer nieuwsgierige vorser Erik Van Looy. Een onderzoek naar de slimste mens ter wereld, onderbroken door reclame en te volgen op de commerciële zender VIER. Het resultaat is dat vanaf heden, 20 december 2018, de genaamde Peter Van de Veire, niet langer als dusdanig aangesproken hoeft te worden. Juister en eerbiediger is het om vanaf nu te zeggen: De Slimste Mens ter Wereld.
​Quad erat demonstrandum. Met felicitaties van de jury, van Erik Van Looy en van zender VIER.  

En zo goed als zeker, tot volgend jaar!

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde