Grillmasters serveren sex on a plate

Grillmasters serveren sex on a plate

Een duel met coquilles, oesters, schelpen en smakeloze krabsla

De eindmeet komt in zicht voor de zes Grillmasters duo's.  In de aflevering van donderdag 10 mei nemen de chefs Peter en Seppe hen mee naar de Oosterschelde. In Zeeland moeten de duo’s zeegroenten verzamelen én oesters steken. Ineke en Sofie zoeken die oesters in het water, een wel bijzonder nat werkje terwijl Marc en Mario aan de kant oesters steken. Adel en Ivan en Guy en Christophe bespreken dan weer de seksuele connotaties van oesters. Maar wie zorgt voor sex on a plate en wint de vrijstelling?

De dag nadien,op de Grillmasterhoeve, staan opnieuw schaal- en schelpdieren centraal. Peter en Seppe hebben een opdracht : ze willen een gegrilde plateau de fruits de mer voorgeschoteld krijgenHet testpanel zijn restaurateurs met als specialiteit : zeevruchten. Voor Nick en Kevin wordt de opdracht een ware nachtmerrie want als jongens van het platteland hebben ze niet echt veel met al die in de zee levende delicatessen.  Adel wil er een Caraïbische touch aan geven maar zijn partner in crime Ivan wil dit niet. Guy en Christophe zitten met de handen in het haar.

De Grillmasterweide wordt deze donderdag het toneel van een kleine ruzie, dennenaalden die niet in brand zijn gestoken, smakeloze krabsla, enkele gevechten met schalen en schelpen en uiteindelijk een duel met coquilles tijdens de burn out. 

 

Grillmasters

Donderdag 10 mei , 20u35

VIER

Contacteer ons
Debby Wilmsen Perscontact Grillmasters , SBS Belgium NV
Debby Wilmsen Perscontact Grillmasters , SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde