Grillmasters aan de slag met kippenlevers én le sot l’y laisse

Klei, nagels en een hamer worden in de strijd gegooid om de beste Pulled Duck te bereiden

Er zijn nog maar 7 duo’s over na het verrassende en emotionele vertrek van Giorgio en Allegra.

Peter wacht de duo’s op bij een bioboer die Sasso­-kippen kweekt in Watou. Ze zullen daar de kippen van nose to tail moeten grillen. Dat betekent dus dat ze op zoek moeten gaan naar fijne delicatesses als kippenlevertjes, -maagjes, -niertjes en… le sot l’y laisse. Het duo dat de meeste lekkere stukjes uit hun kip weet te halen en die ook nog eens het best grilt, wint de vrijstelling.

De volgende ochtend, op de Grillmasterhoeve, verrassen Peter en Seppe de duo’s met een bijzondere opdracht: een pulled duck (traag gegrilde eend) bereiden voor een testpanel van jagers. 

Enkele duo’s hebben zich voorbereid op weer eens een verrassende barbecue: Nick en Kevin hebben boetseerklei meegebracht, Kris en Els komen zelfs aandraven met een hamer, zaag en nagels. Joke en Katleen zijn gelukkig met de opdracht, de zusjes Sofie en Ineke daarentegen...

De weide op de Grillmasterhoeve wordt het toneel van heel wat getimmer en geknutsel, ploffende kleibollen, drama's, verkeerde canard à l’orange, spitskool on a can en loslopend wild.

Opnieuw belandt één van de grote favorieten verrassend in de burn out. 

 

GRILLMASTERS

Op VIER

Donderdag 3 mei om 20u35

 

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde