Skip to Content
Goedele Liekens presenteert in 2022 De Bachelor op Play4

Goedele Liekens presenteert in 2022 De Bachelor op Play4

Fabrizio krijgt hulp van Goedele in zijn zoektocht naar liefde in Griekenland

Na een succesvolle eerste editie van De Bachelorette met Elke Clijsters, keert Play4 terug met een nieuwe editie van De Bachelor. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties roept Fabrizio Tzinaridis de hulp in van Goedele Liekens in zijn zoektocht naar ware liefde.

Story image

Goedele zal Fabrizio met raad en daad bijstaan als host in De Bachelor. Samen trekken ze terug naar zijn roots, naar het idyllische Griekenland. Op deze voor hem bijzondere plek hoopt hij zich open te kunnen stellen om opnieuw verliefd te worden.

Goedele: ‘Ik heb Fabrizio zien evolueren van een verleider in Temptation Island tot de persoon die hij nu is. Zijn relaties in het verleden werden altijd breed besproken in de media. Fabrizio wil graag de kans krijgen om iemand te ontmoeten die de tijd neemt om hem écht te leren kennen, en bovenal is hij op zoek naar een echte connectie. Samen in een intieme ‘bulp’ in het buitenland,  zonder afleiding van buitenaf, vormt Griekenland daarvoor het uitgelezen kader. Ik gun Fabrizio een nieuwe kans op liefde en ik help hem zeer graag in die zoektocht. Ik gun het hem om iemand oprecht te vinden waar hij bij kan thuiskomen en waar hij hopelijk zijn verdere leven mee kan delen.

De Bachelor - In 2022 te zien bij Play4

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde