Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers gaan van start in de Westhoek

Gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers gaan van start in de Westhoek

Vanaf morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay

Het welgekende Huizenjagersbusje, een portie enthousiaste makelaars en een lading nieuwsgierige potentiële kopers… Het is de perfecte cocktail voor een reeks gloednieuwe afleveringen van Huizenjagers. Het Huizenjagersbusje heeft al heel wat kilometers op de teller staan, maar het is nog lang niet gedaan. Want vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen hervat met drie huizenjagers aan boord die gans België zullen doorkruisen op zoek naar pareltjes in het vastgoedlandschap.

Drie kakelverse West-Vlaamse makelaars staan te popelen om een week lang te strijden voor de meeste punten. Jason, Steve en Indchara zullen er alles aan doen om de eer van hun kantoor te verdedigen en de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.

Makelaars
Jason raakte geïnspireerd door de veel te saaie makelaar die het huis van zijn ouders probeerde verkopen. Onder het motto 'Dat kan ik beter' begon hij aan een makelaarsopleiding. De populaire Poperingenaar bereidt zijn bezoeken altijd tot in de puntjes voor en houdt ervan om zijn potentiële kopers zo goed mogelijk te helpen en te informeren.

Steve is een goedlachse joviale kerel die altijd al iets wou doen in de verkoop. Hij houdt vooral van het sociaal contact met de potentiële kopers en is heel gedreven om een goed resultaat neer te zetten.

Indchara heeft even getwijfeld om bij de politie te gaan, maar heeft uiteindelijk toch gekozen voor makelaar, waar ze stiekem altijd van droomde. Ze vindt het geweldig om binnen te kijken in verschillende huizen en alle mogelijkheden van een pand in kaart te brengen. Voor de goedlachse Indchara zal het alvast geen probleem zijn om haar mannetje te staan in het busje tussen de twee heren.

Aflevering 1: Valerie en Marie-Christine - Woning met dierenartspraktijk en kattenpension
Valerie is dierenarts en schakelt de hulp in van mama Marie-Christine om haar ideale woning te zoeken. Haar droompand beschikt over een bijgewouw voor haar dierenartspraktijk en een polyvalente ruimte waar ze haar meditatiesessies kan houden. Lichtinval en omliggende natuur zijn een must voor Valerie, en daarvoor heeft ze een budget van €500.000 aan de kant gezet.

Aflevering 2: Saar en Alex - Woning met een afgesloten tuin
Saar en Alex hebben twee kinderen en zijn razendbenieuwd of de makelaars een nieuwe woning zullen vinden die perfect bij hen past. Het is belangrijk dat de woning een afgesloten tuin heeft voor de hondjes, helemaal afgewerkt is én in een groene omgeving staat. De makelaar die echt wil scoren bij het gezin, zoekt maar beter extra ruimte voor de pony en een vijvertje voor de eendjes. Het budget dat zij voor ogen hebben, is €700.000

Aflevering 3: Femke en Sofie - Woning met voldoende rust
Femke en Sofie zijn op zoek naar een rustig huisje voor hun jong gezinnetje in het centrum van Poperinge. Ze zijn op zoek naar een woning met 4 slaapkamers, een aanpalende garage en een tuin waarin de kinderen onbezorgd kunnen ravotten. Femke en Sofie hebben €475.000 over voor hun ideale pand.

Aflevering 4: Pedro en Eveline - Woning met kinderopvang
Pedro en Eveline schakelen de hulp in van de huizenjagers om een gloednieuwe woning te vinden met een extra ruimte waarin Eveline haar kinderopvang kan uitbaten. Niet alleen zij, maar ook de twee tienerdochters vinden het belangrijk dat de kinderopvang gescheiden is van de privéruimtes. Momenteel spelen de kindjes in de living en slapen ze op de kamers van de dochters, waardoor ze niet echt kunnen genieten van de rust. Voor hun ideale woning heeft het gezin een budget van €400.000 voor ogen.

Nieuwe afleveringen van Huizenjagers: vanaf 15 juli, van maandag t.e.m. donderdag op Play4, en vanaf maandag wekelijks integraal op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde