Glenn (32) uit het Vlaamse Stekene wint Big Brother 2024 en gaat naar huis met 56.266 euro

Glenn (32) uit het Vlaamse Stekene wint Big Brother 2024 en gaat naar huis met 56.266 euro

Op maandag 15 januari namen 8 bewoners hun intrek in het Big Brother huis om zich helemaal over te leveren aan het experiment van Big Brother. Na 93 dagen weten we eindelijk wie de winnaar is van Big Brother 2024. Glenn (32) mag met de geldpot van 56.266 euro naar huis en wint zo van overgebleven bewoners Alice en Randy.

Glenn: "Het was een onvergetelijk avontuur en dat ik dan uiteindelijk de overwinning behaal is helemaal de kers op de taart. Ik ben zo blij en had dit nooit verwacht."
Glenn wint Big Brother 2024 en gaat naar huis met €52.266
Op 15 januari betraden 8 bewoners het Big Brother-huis voor het ultieme experiment. Na 93 dagen werd Glenn gekroond tot de winnaar van Big Brother 2024, met een prijs van €56.266.
www.goplay.be

Basiri, Ronahi, Sonja, Alice, Tyron, Dilano, Lenie en Ashley deden als eerste hun intrede in huis. Meteen nadien kwamen ook Tom, Karen, Danny, Ariana en Randy nog in huis en doorheen de weken voegde Glenn, Jimmy, Sabeau, Nouchka, en Doriana zich nog toe bij de groep.

Week na week moest er iemand het huis verlaten en werd er stevig gestreden voor een plekje in de volgende week. Ashley, Jimmy, Glenn, Randy en Alice haalde de finaleweek, maar de eerste twee moesten net voor de grote finale het huis verlaten. De Vlaamse Glenn, Nederlandse Alice en Randy mochten zich de finalisten van Big Brother 2024 noemen.

Als eerste finalist moest Randy het huis verlaten, waarna de strijd verder ging tussen Alice en Glenn . Na meer dan drie maanden van uitdagingen, geheime opdrachten, spannende spellen en vele emoties werd Glenn de winnaar van deze editie van Big Brother.

Big Brother was op verschillende platformen te volgen: Play4, GoPlay en Play247 het livekanaal. Play247 bereikte maar liefste 782.000 Vlamingen en het programma haalde gemiddeld 259.000 kijkers per aflevering naar Play4.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde