Giorgio zijn worstje wordt gesmaakt

Rockabilly's komen proeven van de "American Style" spareribs in de Grillmasterhoeve

Vorige week kozen Peter De Clercq en Seppe Nobels tien duo's uit die vanaf nu elke week het Grillmasters vuur aansteken en wekelijks worden uitgedaagd om met één bepaald product aan de slag te gaan. In de aflevering van donderdag 12 april staat varkensvlees op het menu.  De duo's trekken naar De Haan en maken daar kennis met Carl van de hoeveslagerij Hof ter Meulen en zijn  Mangalicavarkens. Daar moeten de duo's eigenhandig worst maken : vlees kiezen, kruiden, malen, darmen spoelen, worst draaien. Een uitdagende, maar ook stresserende opdracht voor de duo’s – niet in het minst voor Adel. Wie maakt de beste worst en wint de vrijstelling? Het worstje van Giorgio wordt alleszins gesmaakt. 

Daarna worden de koppels verwacht op de Grillmasterhoeve en moeten ze American style spare ribs bereiden voor de twee chefs én voor een verrassend testpanel van America-lovers en Vlaamse rockabilly's in vintage cars. De hoeve wordt het decor voor pikante varkensbereidingen, iets te zoete side dishes, petroleumribbetjes, een Amerikaans-Koreaans conflict en zelfs een familiedrama.

Wie zijn de twee minst presterende duo’s die het in de burn out met elkaar moeten uitvechten? En wie moet na dat spannende grillduel de hoeve definitief verlaten? Dat ontdek je donderdag 12 april op VIER. 

 

Grillmasters 

Donderdag 12 april, 20u35

VIER

#grillmasters

 

Meer over Grillmasters

Chefs Peter De Clercq en Seppe Nobels gaan op zoek naar het beste BBQ-duo van Vlaanderen. Ze leggen elke week de grillende koppels het vuur aan de schenen en stomen elke week een nieuwe opdracht klaar. De minst presterende duo's eindigen in de 'burn-out' en zo eindigt de smeulende strijd voor één koppel. Na negen weken kennen we de beste Grillmasters van het land. 

De strijd om de titel wordt aangegaan door de Oost-Vlaamse zusjes Sofie en Ineke, de Limburgse bikerboys Marc en Mario, de foodies Katleen en Joke, Kempense vader Giorgio en zijn dochter Allegra, BBQ-lovers uit Beerse Els en Kris, beste maten Christophe en Guy uit Schilde, de Antwerpse-Jamaicaanse Kurt en Limburgse-Chinese Steve, het onafscheidelijke grillduo Nick en Kevin en de Zuid Afrikaan Carl en zijn vriendin Annie.

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde