Skip to Content
Gert Verhulst en James Cooke pakken uit met unieke en grootse studioshow op VIER: De Battle

Gert Verhulst en James Cooke pakken uit met unieke en grootse studioshow op VIER: De Battle

Al sinds januari zijn Gert Verhulst en James Cooke hun lichaam en geest intensief aan het trainen en nu is ook duidelijk waarom: het onafscheidelijke duo bereidt zich voor op enkele spectaculaire en moeilijke opdrachten in het kader van het gloednieuwe VIER-programma ‘De Battle’ (werktitel). In deze unieke show - mét livepubliek - worden Gert en James volledig uit hun comfortzone gehaald om verschillende en vooral aartsmoeilijke uitdagingen tot een goed einde te brengen. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot next level hersentraining. Ze doen het allemaal. Ze gaan de spannende strijd aan met hun Nederlandse collega’s, met de uitdaging en vooral met zichzelf. Wat is de kans dat ze ook effectief slagen in hun opdrachten?

Gert“We krijgen enkele maanden de tijd om ons voor te bereiden op een opdracht binnen een bepaalde categorie: stunt, show, brein en behendigheid. Laat ons zeggen dat niet alle categorieën mij even goed liggen, dus het wordt een serieuze uitdaging om mezelf tot het uiterste te pushen.”

James“Dansen heb ik ondertussen wel onder de knie, maar deze opdrachten zijn van een heel ander kaliber. Op één moment iets buitengewoon presteren in een domein waarin je je nog nooit hebt verdiept en dat nog eens voor een livepubliek, is allesbehalve gemakkelijk. Gelukkig heb ik de brains en is Gert de behendigheid zelve (lacht).”

Wanneer het programma zal worden uitgezonden is nog niet gekend, maar de opnames zijn alvast gepland voor deze zomer. Drukke tijden dus voor het duo want dit voorjaar en najaar lopen nieuwe seizoenen van Gert Late Night en ook een nieuw seizoen Dancing with the stars staat in de steigers. Het programma is ook een co-productie met RTL. Meer info over het programma wordt later bekendgemaakt.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde