Gert bezorgd in Ardèche: "Beloof je dat je de camping nog niet gaat ontdekken zonder mij?"

Gert bezorgd in Ardèche: "Beloof je dat je de camping nog niet gaat ontdekken zonder mij?"

Nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' nu zondag om 20u op Play4 en GoPlay

In de eerste aflevering wil Gert maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids. Hij wil zijn gezin zelf graag rondleiden en wil dus absoluut niet dat Ellen en Viktor al alleen op ontdekking gaan. Kunnen ze zich inhouden terwijl Gert en Marie naar de supermarkt gaan? 

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf.  

De Verhulstjes vanaf zondag 5 november op Play4 en ​ in de app van GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde