Skip to Content
Geroddel onder de dames zorgt voor frustraties en verwarring bij Fabrizio

Geroddel onder de dames zorgt voor frustraties en verwarring bij Fabrizio

Margaux: "Ik voel me verraden door mijn vriendinnen van de villa"

Vorige keer legde Fabrizio de dames het vuur aan de schenen en was er een emotioneel afscheid van Vanessa. Ondertussen dingen nog vier vrouwen naar het hart van Fabrizio. Vandaag ​ krijgen ze de kans om hem mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Je thuisomgeving zegt veel over wie je bent en hoe je in het leven staat. Bij wie voelt Fabrizio zich meteen thuis?

Fabrizio: "Nu pas ga ik er achter komen wie er echt bij me past en wie past bij mijn leven."
Story image

Geroddel onder de dames zorgt voor frustraties bij Fabrizio. Hij hoort verhalen van verschillende vrouwen in het huis en wil graag weten wat er van klopt. Fabrizio: "Ik hoor veel dingen van in het huis, maar ik krijg maar moeilijk bevestiging".

Fabrizio: "Er zou gezegd zijn dat degene die het eerst haar benen open doet op de romantic date de finale gaat halen."

De Bachelor, elke woensdag om 20u40 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde