Skip to Content
Geen ontsnappen aan het coronavirus in Bye Bye Belgium

Geen ontsnappen aan het coronavirus in Bye Bye Belgium

"Iedereen wordt zot!"

Na een moeilijk afscheid van haar schoonheidssalon in België keert Marianne definitief terug naar Spanje. Haar man André werkte al die tijd alleen aan zijn sterrenwacht op hun domein in Murcia en kan niet wachten tot ze terug is. 

In het dorpje Les-Eyzies-De-Tayac nemen Jan en Ruud het overgenomen hotel le Cro-Magnon grondig onder handen. Ze testen de keuken en krijgen schoonmaakhulp van de ouders van Ruud.

De plannen van het reiscafé van Lotte en Rachid in Marrakech moeten even wijken voor de geboorte van hun eerste kindje in België. 

Ruud en Jan hebben nog maar net hun hotel in Frankrijk gekocht en corona ligt al op de loer. Dus ook annuleringen komen binnen in de mailbox.

Bye Bye Belgium, elke woensdag op Play4 en Goplay.be om 21u25

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde