Skip to Content

Geen Dancing with the Stars zaterdag nadat meerdere personen positief testten op corona

De danswedstrijd wordt hervat op zaterdag 15 januari

Zaterdag 8 januari zal er uitzonderlijk geen live show van Dancing with the Stars te zien zijn bij Play4. Eerder deze week raakte al bekend dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael zaterdag niet konden meedansen in DWTS nadat ze positief testten. 

Sinds de start van de show hanteert de productie van Dancing with the Stars een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest. 

Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn met het virus dat Vlaanderen meer dan ooit in de tang houdt. Hierdoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen live show zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de Friends and Family-aflevering waarin Jonatan, Delphine, Yemi, Nora, Nina en Lotte met een dierbare dansen zal op zaterdag 15 januari te zien zijn. 

Play4 zal zaterdag na de eerste live show van Big Brother de film Dirty Dancing uitzenden, die vanuit de Dancing with the Stars-studio zal worden ingeleid door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Dancing with the Stars, vanaf 15 januari, elke zaterdag om 20u55 bij Play4

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde