Geef Luc Appermont een musical!

Geef Luc Appermont een musical!

Kersvers juryvoorzitter van de Kastaars! in James De Musical. Morgen om 21h00 op Play4 en GoPlay.

Diep in de Kempen, in het Limburgse Bilzen beleeft kleine Luc, als middelste in een rijtje van vijf een gelukkige en zorgeloze kindertijd. Op een zonnige dag eind jaren vijftig gaat voor hem een wondere nieuwe wereld open als hij een bezoek brengt aan de toenmalige BRT. Betoverd door Nonkel Bob en het metier wordt Luc hét rolmodel voor elke presentator. Zijn verplichte legerdienst kan hem niet lang weghouden van zijn geliefde radio en televisiestudio en Luc geniet met volle teugen van alle kansen die hij krijgt.

En dan moest hij zijn échte grote liefde nog ontmoeten. James De Musical neemt Luc mee naar die ene bijzondere ontmoeting veertig jaar geleden met ober Bart in een restaurant aan de Belgische kust. Een relatie die lange tijd geheim moest blijven, maar later een steun en een voorbeeld werd voor velen.

Maar James De Musical brengt ons ook dichtbij de jarenlange strijd van zijn vader én moeder tegen dementie. Luc bleef tot het einde voor haar zorgen, terwijl ze stilletjes uit zijn handen glipte. ​

James Cooke: "Een man waar ik enorm naar opkijk. ​ Een icoon, een rolmodel, een coryfee, een vriend. Enorm gepassioneerd door zijn job, door taal, door theater, door muziek, door schoonheid.  De manier waarop hij al decennia lang door het leven gaat, ik heb daar veel bewondering voor. Daar willen we mee aan de slag. "

 

James De Musical, donderdag 12 januari om 21.00 op Play4 en Goplay.

 

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde