Skip to Content
Gedrag van Fabrizio zorgt voor nodige drama onder de vrouwen in De Bachelor

Gedrag van Fabrizio zorgt voor nodige drama onder de vrouwen in De Bachelor

Fabrizio: "Het avontuur als Bachelor is wel zwaarder dan ik had verwacht"

Het gedrag van bachelor Fabrizio valt niet bij alle vrouwen in goede aarde. Wat begint als een ontspannd boottochtje mondt uit in een ware Griekse tragedie. Vorige keer zoende Fabrizio met Phaedra, maar ook met Sanne en dat zorgde voor de nodige drama. De bachelor ligt onder vuur en bij de vrouwen slaat de twijfel toe. Anna: ik heb mijn best gedaan om contact te zoeken, als het niet van twee kanten komt..."

"Ik voelde me echt terug een jongetje van veertien jaar, dat uit moest leggen aan zijn moeder waarom hij gekust heeft.

Bij de achtergebleven vrouwen is de sfeer een stuk beter dan op de boot. Margaux krijgt de opdracht om een date te organiseren voor Fabrizio.

De Bachelor, elke woensdag om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde