Skip to Content
Game of twins in nieuwe special Het Rad

Game of twins in nieuwe special Het Rad

Morgen, op vrijdag 22 januari, ziet Peter Van de Veire alles dubbel. Hij speelt in deze aflevering alleen maar met tweelingen. Denken ze hetzelfde en weten ze ook twee keer zoveel? Eén ding is zeker: ze hoeven geen ruzie te maken over wie welke prijs mee naar huis neemt, want alles in de winkel komt uitzonderlijk in tweevoud. Aan het letterbord zijn broers en sterrenchefs Kristof en Stefan Boxy aan zet. De eeneiige tweeling geeft er ook meteen prijs hoe ze de bank al meermaals hebben bedrogen.

Yannick & Cedric uit Edegem en Kontich, Katinka & Samantha uit Antwerpen en Pieter & Lies uit Begijnendijk nemen het tegen elkaar op. Pieter en Lies zijn trouwens deel van een drieling, en alle drie zijn ze leerkracht.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde