Skip to Content
Frederik Laeremans in The Sky Is The Limit: "We zijn elkaar verloren in de balance of life."

Frederik Laeremans in The Sky Is The Limit: "We zijn elkaar verloren in de balance of life."

Aflevering 2 van The Sky is The Limit, maandag om 21.00 op Play4

Naast aannemer is Frederik ook kunstliefhebber. Hij kocht recent een kunstwerk van Amsterdammer Joseph Klibanski: "The Balance of Life". Een kunstwerk dat van toepassing is op zijn persoonlijke leven. Frederik vormde 7 jaar lang een koppel met Kissy, maar ze bleek niet de ware te zijn.

Frederik: "We zijn elkaar verloren in de balance of life."

Yves begon ooit met één beerton en een tractor maar zijn bedrijf is inmiddels serieus uit de voegen gebarsten. "Ooit werk je voor de vuilkar", had Yves zijn vader hem ooit gezegd toen hij thuis kwam met zijn rapport. Zo gezegd, zo gedaan. En hij maakte er een miljoenen bedrijf van.

Voor Oekraïnse Valery gaan healthy mind en body samen. Vandaag neemt ze haar man en esthetisch dokter Josh mee voor een sessie yoga in openlucht. Als keyholders van de residentie Crescent park hebben ze immers toegang tot het privé park van het domein dat eigendom is van de crown estate. Josh neemt ook even de tijd om zijn Valery een groot onderhoud te geven.

De Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarret. Hij ontvangt hen in zijn Beach villa.

The Sky Is The Limit, elke maandag om 21.00 op Play4 & GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde