Frank Raes verkoopt eigen werk in Stukken van Mensen "Ik zou graag zelf eens willen exposeren"

Frank Raes verkoopt eigen werk in Stukken van Mensen "Ik zou graag zelf eens willen exposeren"

Stukken van Mensen, zaterdag om 21u30 op Play4 en op GoPlay

Frank Raes is al enkele jaren een fervent amateurfotograaf, en nu komt hij ook naar buiten met zijn eigen creaties. In Stukken van Mensen komt hij langs met een uitvergrote foto van de overgang tussen een zonnige middag en een avondstorm in Zeeland. De foto wordt alvast goed onthaald door de dealers met uitspraken als "een instant coup de foudre", "zo zuiver dat het bijna niet echt is" en "heel impressionant"… Dat belooft!

Frank Raes verkoopt eigen werk: "Ik zou graag zelf eens willen exposeren"
Frank Raes komt naar buiten met zijn eigen creaties. Stukken van Mensen, elke zaterdag op Play4 en in de app van GoPlay.
www.goplay.be

De volgende verkoper is een oude bekende, want Francis kwam een paar seizoenen geleden al langs in Stukken van Mensen met kookboeken van Salvador Dalí. Deze keer gooit hij het over een andere boeg en heeft hij een zeer zeldzaam beeldje van een alien meegenomen. Het bronzen beeldje is gemaakt door HR Giger in de aanloop naar de film Alien. De bijzondere alien komt maar één keer voor op deze wereld en is dus een echte pièce unique. De dealers beginnen alvast te watertanden. Lukt het Francis om zijn gewenst bedrag van 25.000 euro binnen te halen?

Stukken van Mensen, elke zaterdag om 21u30 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde