Skip to Content
Frances Lefebure en Gilles Van Bouwel openen Café De Mol.

Frances Lefebure en Gilles Van Bouwel openen Café De Mol.

Extra special op zondag 18 maart en vanaf 25 maart wekelijks én live na De Mol.

Vanaf zondag 18 maart is Café De Mol niet langer enkel een gezellige kroeg in Izegem. Want vanaf aanstaande zondag presenteren de römantische Frances Lefebure en ex-mol Gilles Van Bouwel Café De Mol.

In Café De Mol gaan zij samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, fans van het eerste of het laatste uur en diehard-mol vangers wekelijks op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. Want ook Frances en Gilles zullen, net als alle De Mol kijkers, hun zoektocht from scratch starten.

“Het feit dat ik ooit zelf De Mol geweest ben zal me niet helpen. Ik was vorig jaar, net als alle kijkers, enorm hard mee op jacht naar de mol en obsessioneel op zoek naar aanwijzingen. Als je dan bijna wekelijks moet vaststellen dat je er helemaal naast zit, dan weet je het wel.” aldus Gilles Van Bouwel.

De Mol start op zondag 25 maart op VIER. De uitzending van Café De Mol volgt meteen op elke aflevering en dat helemaal LIVE op VIER. Daarmee nodigt Café De Mol ook heel Vlaanderen uit om via sociale media mee op zoek te gaan naar de mol en elke al dan niet onderbouwde theorie te delen met alle fans. Frances Lefebure: “Ik ben zelf fan van het eerste uur. Ik heb alle seizoenen gevolgd en ben altijd enorm geïntrigeerd door wat De Mol met Vlaanderen doet. Iedereen is wekenlang in de ban van het programma en net daarmee gaan wij in ons café aan de slag. Ik screen de hele avond live de tweets die over het programma binnenlopen en pluis de meest opmerkelijke theorieën uit. Hashtag #demol dus, tot het duizelt voor mijn ogen. Ik heb hier zoveel zin in.”

Gilles Van Bouwel praat, omringd door de vele enthousiaste molloten, elke week met twee centrale praatgasten: een bekende medemens en een ex-deelnemer van De Mol. Gilles Van Bouwel: “De bekende stamgasten moeten aan twee vereisten voldoen: ze zijn grote fan van De Mol en ze zijn bereid om hun zondagavond op café door te brengen. Aan onze toog alvast James Cooke, Marie Verhulst, Pedro Elias, Martin Heylen, Elodie Ouedraogo,...Kortom: een halfuur diepgaande analyses, onnozele bedenkingen,  gefundeerde én van de pot gerukte theorieën over de identiteit van de mol. En een pintje en wat nachos.”

Café De Mol start met een speciale extra uitzending op zondag 18 maart. Dan worden alle kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol bekend gemaakt.  En de De Mol-fans mogen er voor een allereerste keer proeven van de Mexicaanse couleur locale die ons de komende weken zal vergezellen op deze waanzinnige trip vol vreugde, spanning, humor, avontuur en cultuur, maar vooral vol mysterie en...verraad.

Café De Mol, extra special op zondag 18 maart en vanaf 25 maart wekelijks én live na De Mol.

 

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde