Fotografen van Het Perfecte Plaatje krijgen verrassende dierbaren voor hun lens: "Bie betekent heel veel voor mij"

Fotografen van Het Perfecte Plaatje krijgen verrassende dierbaren voor hun lens: "Bie betekent heel veel voor mij"

Aflevering 4 van Het Perfecte Plaatje, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay

In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje heeft Manu voor elke fotograaf een bijzondere dierbare uitgekozen die ze mogen fotograferen. Belangrijk voor de jury is dat ze op de foto het verhaal tussen de fotograaf en het model duidelijk kunnen aflezen. Filip krijgt zijn jongste dochter Leonce voor zijn lens. Hij wil de symboliek vastleggen van de vader-dochter band die vervaagt als ze het ouderlijk nest verlaat. Joffrey mag Lovena fotograferen, zijn halfzus die hij veel te weinig ziet. Voor Astrid heeft Manu Bram Coppens uitgenodigd, die naast haar man ook een bekende fotograaf en regisseur is. Robin Keyaert mag zijn beste glimlach bovenhalen voor mama Ingeborg en Julius krijgt opa Frank Persoone voor zijn lens. Bie fotografeert dan weer haar ex-plusdochter waar ze een heel emotionele band mee heeft.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Voor opdracht twee hebben de kandidaten de keuze uit zes verschillende landen. Elk land staat voor een typisch gerecht, dat klaargemaakt zal worden door topchef Michaël Rewers. De jury wil een beeld waar beweging in terug te vinden is. Filip haalt de fles olijfolie al boven, Julius maakt gebruik van een bunzenbrander om rook te creëeren en Ingeborg, die schakelt de hulp in van een redactielid om te poseren als model.

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde