Finale van Junior Bake Off zorgt voor foutjes in de baktent: "Ik heb maizena toegevoegd in plaats van amandelextract!"

Finale van Junior Bake Off zorgt voor foutjes in de baktent: "Ik heb maizena toegevoegd in plaats van amandelextract!"

Wie kroont zich tot beste junior bakker van Vlaanderen?

Na zes spannende bakweken beslist de jury zaterdag wie zich beste junior bakker van Vlaanderen mag noemen. Wordt het Emilie uit Harelbeke, Flore uit Wiekevorst of Tuur uit Opwijk? Juryleden Regula en Dominqiue zullen moeten vertrouwen op hun smaakpapillen om de kersverse winnaar van Junior Bake Off te bepalen.

Voor het zover is, zullen de drie finalisten alles uit de kast moeten halen. Want als allerlaatste technische proef bakken ze een feesthoed van Kransekake. Om het amandeldeeg op smaak te brengen, krijgt elke bakker een tube amandelextract op zijn of haar desk. Maar al snel wordt duidelijk dat niet iedereen weet hoe amandelextract er eigenlijk uitziet…

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Als spektakelstuk bakken de juniors een overwinningstaart. Ze moeten in hun taart laten zien wat ze in de afgelopen weken geleerd hebben in de tent. Flore heeft er zin in, maar heeft geen tijd te verliezen: “40 centimeter taart op 3 uur, dat is een typische Bake Off stunt, daar moet een viteske achter". Tuur is meteen de kluts kwijt, maar is van plan om een spectaculaire feesttaart te maken. “Bake Off was dan ook één groot feest voor mij”. En ook Emilie beseft dat ze goed haar best zal moeten doen: “De speeltijd is over". Nog één keer bakken de finalisten de pannen van het dak. Wie o wie wint het vierde seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen?

De finale van Junior Bake Off Vlaanderen, morgenavond om 20u20 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde