Filip Peeters gaat volledig naakt in Het Perfecte Plaatje: "Ik denk dat jij de opdracht fout begrepen hebt"

Filip Peeters gaat volledig naakt in Het Perfecte Plaatje: "Ik denk dat jij de opdracht fout begrepen hebt"

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Voor sommigen de meest gevreesde opdracht, voor anderen dan weer de opdracht waar ze het meest naar uitkeken: naaktfotografie. In aflevering 3 krijgt elke fotograaf een professioneel naaktmodel voor zijn of haar lens om te fotograferen in het thema van de 7 hoofdzonden. De gezichtsuitdrukkingen van de kandidaten zijn verdeeld als Manu de opdracht voorstelt, maar één fotograaf kan zijn enthousiasme alvast moeilijk onder stoelen of banken steken. Filip Peeters ziet het duidelijk helemaal zitten, al lijkt hij de opdracht niet helemaal begrepen te hebben…

Filip Peeters gaat uit de kleren: "Je moet voorbij dat punt van gêne"
"Je moet dat vergeten. Dat is hetzelfde als een vrijscène", vertelt Filip als hij samen met zijn model uit de kleren gaat voor de opdracht naaktfotografie.
www.goplay.be

Voor het zover is, trekken de kandidaten eerst richting het maatwerkbedrijf Mivas in Lier. Daar krijgen ze de hulp van topfotograaf Lieve Blancquaert voor een snelcursus documentaire fotografie. De jury verwacht een foto waar de human interest duidelijk af te lezen valt. Ze zullen hun best moeten doen want op het einde van de aflevering zal één fotograaf de wedstrijd moeten verlaten.

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde