Filip Peeters gaat opnieuw erg ver voor Het Perfecte Plaatje: "Precies een gepensioneerde Mr Proper"

Filip Peeters gaat opnieuw erg ver voor Het Perfecte Plaatje: "Precies een gepensioneerde Mr Proper"

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Eerst liet hij Astrid Coppens een verse rauwe vis inclusief ingewanden in haar mond steken, daarna ging hij zelf volledig uit de kleren tijdens de opdracht naaktfotografie… Dat Filip Peeters Het Perfecte Plaatje maar al te graag wil winnen, dat is nu wel duidelijk. En in aflevering 5 gaat hij opnieuw erg ver om het perfecte kiekje te schieten. Tijdens de opdracht 'zelfportret in de stijl van de jaren '50' wil hij zichzelf fotograferen als een soort Godfather-maffiafiguur en laat hij zijn hoofd helemaal kaal scheren. Manu maakt al snel de vergelijking met een gepensioneerde Mr Proper, maar vraagt zich toch vooral af wat Filips vrouw An Miller hiervan zal zeggen, dus bellen ze haar samen even op om haar mening te horen…

Filip scheert zich volledig kaal voor zijn jaren 50-look: "Je lijkt op een gepensioneerde Mr. Proper"
Filip gaat tot het uiterste voor elke foto. Voor deze opdracht scheert hij zich kaal om de jaren '50-look aan te nemen. Hij vraagt zijn partner An Miller om haar mening.
www.goplay.be

Voor opdracht twee krijgen de kandidaten een trouwe viervoeter voor hun lens. Ze moeten het moment vastleggen waarop de hond hapt naar een brokje eten. Een proef waarbij hun coördinatie en geduld op de proef wordt gesteld, want naast de foto trekken, moeten ze het brokje ook zelf in de lucht gooien.

Het Perfecte Plaatje, elke zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde