Skip to Content
Fabrizio's eerste kus is een feit in De Bachelor

Fabrizio's eerste kus is een feit in De Bachelor

Fabrizio: "Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde en ik heb er geen spijt van"

Vorige week moest Samira het Griekse eiland verlaten, nog dertien vrouwen strijden verder om het hart van Fabrizio. Vandaag nodigt hij hen uit voor een date waarvan de uitkomst lang zou kunnen nazinderen. De vrouwen gaan letterlijk door het slijk voor Fabrizio, ze mogen zich van hun meest sportieve kant laten zien in een estafetteloop: "sport is belangrijk voor mij als uitlaatklep en dan verwacht ik ergens dat mijn toekomstige vriendin dat ook wel heeft", aldus Fabrizio.

Story image

Phaedra scoort een date met Fabrizio. Gezellige setting, lekker eten, kaarsjes. Romantischer kan het niet. Of toch wel...?

Fabrizio: "Je bent de enige waar ik tot nu toe een fysieke aantrekkingskracht voel."

De Bachelor, elke woensdag een nieuwe aflevering om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde