Skip to Content
Fabrizio: "Phaedra is voor mij danger zone"

Fabrizio: "Phaedra is voor mij danger zone"

Fabrizio's eerste romantische date verloopt spannender dan verwacht in een nieuwe aflevering van De Bachelor

Nog veertien vrouwen verblijven samen in 1 villa op het Griekse eiland Peloponnesos. Deze vrouwen hebben maar 1 doel en richten al hun pijlen op het hart van Fabrizio. Vandaag gaat hij met de dames op stap en trekt hij de kunstzinnige kaart. Zoraïma: "Als er één iets is dat ik niet ben is het creatief of artistiek, dus ik dacht direct ohnee."

Story image

Op de cocktail party staan de vrouwen te popelen om Fabrizio even opzij te kunnen nemen en het beste van zichzelf te laten zien. Ook Phaedra waagt haar kans: "ik ben blij dat ik even kan babbelen met hem."

Fabrizio: "Phaedra is een mooie vrouw, maar ze is een beetje danger zone in mijn hoofd. Ik kan haar heel moeilijk plaatsen."

Ook gaat Fabrizio op zijn eerste romantisch date, maar deze date verloopt niet meteen zoals gepland..

De Bachelor, elke woensdag om 20u35 op Play4.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde