Skip to Content
Erik Van Looy raakt verwikkeld in cafégevecht

Erik Van Looy raakt verwikkeld in cafégevecht

Aflevering 7 Control Pedro met Erik Van Looy, Frances Lefebure, Nico Sturm en Jelle De Beule

Hoe voelt het om rustig een pintje te drinken op café en plots verwikkeld te raken in een zwaar gevecht? Dat is waar Erik Van Looy, de vredelievendheid zelve, in de zevende aflevering van Control Pedro achterkomt. Met de erg realistische VR-beleving ‘Drunkn Bar Fight’ droppen ze hem in een bar waar alles snel uit de hand loopt. “Ik heb nog nooit in mijn leven gevochten, maar in het spel is de verleiding toch groot”, bekent Erik. En niet alleen de cafégangers maken kennis met de vuisten van Erik, want ook de studio moet eraan geloven ...

Story image

Tegenwoordig hoeven mensen niet meer naar een plastisch chirurg te gaan om hun gezicht te laten verbouwen. Dankzij ‘special effects wax’ is het kinderspel om zelf een andere neus, mooie jukbeenderen of de perfecte kin te boetseren. Het enige wat Erik, Frances, Nico en Jelle daarvoor nog extra nodig hebben is een Aziatische beauty-tutorial. Al blijkt het wel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De panelleden maken daarnaast kennis met de 26-jarige Amerikaanse internetheld Ryan Creamer. Hij is actief op één van de grootste en bekendste websites van het internet: Pornhub. Zijn atypische video’s vallen er duidelijk in de smaak.

En niet iedereen heeft naakt nodig om aan zijn of haar trekken te komen. Op YouTube is pornografisch materiaal verboden, maar het online videoplatform staat wel vol met zeer specifieke fetisj-filmpjes die evengoed voor de nodige opwinding kunnen zorgen. En om het aanbod op de festisj-markt nog groter te maken, spoort Pedro zijn vrienden aan om een nieuwe fetisj-video te maken en op het wereldwijde web te plaatsen.

Control Pedro - Elke donderdag om 16.00 op VIER.be en om 21.35 op VIER

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde