Emotionele verrassing in Bompa Bockie: “Ik hoop echt dat Maurice geen hartaanval krijgt.”

Emotionele verrassing in Bompa Bockie: “Ik hoop echt dat Maurice geen hartaanval krijgt.”

Aflevering 5 beschikbaar vanaf maandag 13 mei om 21u15 op GoPlay en Play4

De kleindochter en achterkleinkinderen van de 96-jarige Maurice wonen in Sri Lanka. Hij belt hen elke week, maar hen in levenden lijve zien is te moeilijk vanwege de afstand. Daar wil Bompa Bockie iets aan veranderen. Al moet Bockie dan wel eerst een reisbureau zien te vinden die hem daarbij kan helpen: “Ik hoop echt dat Maurice geen hartaanval krijgt van deze verrassing.”

Ondertussen organiseert het woonzorgcentrum een Halloween-party. Bockie en Simonne doen er alles aan om de prijs voor best verklede bewoner in de wacht te slepen. Verder leert Bockie Jef kennen, die elke dag met zijn fiets naar het kerkhof rijdt om zijn overleden vrouw te bezoeken. En om zijn gedachten te verzetten gaat Bockie mee zwemmen met enkele bewoners die nog fysiek in orde zijn.

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay, Play Media

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde