Emotionele Metejoor over overleden vriend Tim: "Hij heeft veel mooie herinneringen achtergelaten"

Emotionele Metejoor over overleden vriend Tim: "Hij heeft veel mooie herinneringen achtergelaten"

James De Musical, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay

In 1991 werd kleine Joris, 'Metejoor' geboren. Dat hij een muzikaal talent zou worden hadden zijn ouders al van ver zien aankomen. In James De Musical keren we terug naar de basisschool in Vosselaar waar Metejoor zijn eerste liefje leert kennen. Metejoor en zijn vriendinnetje Marieke konden toen alles aan elkaar kwijt in hun liefdesbrieven. Naast Marieke had Metejoor in die periode nog een andere grote liefde: voetbal. Samen met zijn beste vriend ​ Robbe voetbalde hij een tiental jaar bij Turnhout tot zijn faalangst hem te groot werd.

In 2016 sloeg het noodlot toe en verloor Metejoor één van zijn beste vrienden Tim aan zelfdoding. Tim heeft veel mooie herinneringen achtergelaten die Metejoor voor altijd zal koesteren. Niet alleen voor hem maar voor zijn volledige vriendengroep sloeg zijn dood in als een bom: ​ "Als er iets is, praat er alstublieft over", roept een emotionele Metejoor op.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

2018, het begin van Metejoor zijn muzikale carrière. We zien hoe een angstige Joris in het voorprogramma van Clouseau op het podium kruipt en eraf komt als dolgelukkige Metejoor. Niet veel later komt Metejoor in de hitlijsten met het nummer 'Wat Wil Je Van Mij?'.

James De Musical, elke donderdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage begin 2023 komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde